Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Daarom hechten we veel belang aan het transparant delen van begrijpbare kennis over de ins en outs van het digitale ecosysteem.

Crisis Checklist

Crisis Checklist

Een crisis ligt altijd op de loer voor een bedrijf. Dat dit ook chaos met zich meebrengt (in je organisatie en in je communicatie), hoeven we wellicht niet te benadrukken. Maar ben je zeker dat je niets over het hoofd hebt gezien?

Lees meer

Synergie binnen je bedrijf

Vijf struikelblokken voor de synergie binnen je team.

Samenwerken over de teamgrenzen heen, wordt steeds belangrijker binnen bedrijven. Zeker nu meer en meer medewerkers (af en toe) van thuis uit werken, blijken traditionele methoden niet langer te volstaan en voelt men de noodzaak om de invulling ervan grondig te evalueren.

Lees meer

Blue Kangaroo on screen

Kennisdeling binnen je organisatie. Een troef!

Kennis en expertise zit traditioneel zeer verspreid binnen een bedrijf. Toch kan het voordelig zijn om alle aanwezige informatie te bundelen.

Lees meer

Politie Antwerpen

De politie op social media? Dat gaat zo.

Sirenes bij je thuis in de buurt horen, maar niet weten wat er gebeurd is? We zijn allemaal nieuwsgierig natuurlijk. Wel, de politie van Antwerpen helpt je ook zeer snel via Twitter, Facebook en Instagram. Blue Zoo zorgde voor de gepaste opleiding om Politie Antwerpen strategisch te versterken op sociale media.

Lees meer

Infostructuur

Dit is waarom jouw bedrijf een infostructuur nodig heeft.

Elke communicatie- en marketingmedewerker zal dit beamen: breng orde in de (crisis)chaos en maak een plan. Toch?

Lees meer