Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw werknemers, altijd correct geïnformeerd.

 

Werknemers hebben vaak een heleboel terugkerende vragen. Denk maar aan: “hoe worden mijn maaltijdcheques berekend?” en “waar vraag ik mijn verlof aan?”. Maar ook wanneer er grote veranderingen op til zijn binnen je bedrijf, wil je iedereen vlot geïnformeerd houden. Blue Kangaroo is een platform dat alle bedrijfsinformatie overzichtelijk bundelt. Zo vindt iedereen snel het juiste antwoord op zijn of haar vraag terug. 

Alle info, snel en correct bij de hand 

Kennis en informatie zitten vaak verspreid binnen je organisatie. Afdelingen weten van elkaar niet altijd waar ze mee bezig zijn en wanneer iemand vertrekt worden diens inzichten soms niet correct overgedragen. Maar ook basic HR-informatie is voor medewerkers niet altijd even vlot raadpleegbaar of terug te vinden. Met onze online kennisdatabank, verzamel je alle interne informatie en maakt die beschikbaar voor iedereen die daar nood aan heeft.

BK Case
BK Rollen

Verrijk cases met documenten en media

Aan de hand van topics bouw je een eigen informatiestructuur uit voor je bedrijf. Elk topic bevat alle informatie omtrent een bepaald onderwerp, eventueel aangevuld met documenten en contactpersonen. Dankzij de categorieën en tags die je eraan vast kan hangen, zijn ze achteraf makkelijk terug te vinden via de zoekfunctie. Moeten niet alle medewerkers toegang hebben tot de informatie over pakweg de loonberekening? Geen probleem! Dat kan je allemaal zelf bepalen, dankzij de personaliseerbare rollen. Je kiest zelf wie welke rechten krijgt en tot welke categorieën toegang heeft.

Wordt er binnen jouw bedrijf in meerdere talen gecommuniceerd? Je kan de topics heel eenvoudig in verschillende talen aanmaken en raadplegen. Op die manier heeft iedereen binnen je organisatie toegang tot alle informatie, in die taal die hij of zij verkiest.

Breaking topics eerst

Bepaalde situaties vereisen heel on the spot communicatie, om te zorgen dat iedereen mee is met de laatste stand van zaken. Je kan een e-mail versturen om je collega’s een eerste keer te informeren. Maar wanneer je hen ook regelmatig updates wil bezorgen, raakt een mailbox al snel verzadigd. Dankzij de breaking topics van Blue Kangaroo hou je de vinger aan de pols en alle betrokkenen geïnformeerd. 

De breaking topics verschijnen bovenaan de homepage en zijn dus duidelijk zichtbaar voor de gebruikers. Bovendien bevatten ze alle informatie die op dat moment geldig is, in de vorm van updates. Is een update niet meer correct? Dan deactiveer je die heel eenvoudig. Zo weet iedereen in één oogopslag wat op dat moment de juiste, laatst beschikbare informatie is. Ook hier kan je de toegang en zichtbaarheid van de breaking cases instellen, aan de hand van de specifieke rollen en categorieën.

Sta jij alvast te springen?

Ben je benieuwd wat Blue Kangaroo voor jouw bedrijf kan betekenen? 
Laat hier  je e-mailadres achter en wij contacteren je voor een gratis demo.